Over ons

Kasko is een multifunctionele ruimte gevestigd onder de sporen in de Simonsstraat die leiden naar het Centraal Station van Antwerpen. Enerzijds organiseert Ampere hier wekelijks hoogstaande nightlife events maar anderzijds is de ruimte ook beschikbaar voor tal van andere invullingen, gaande van bedrijfsfeesten, recepties, congressen en productpresentaties tot  galabals, TD's, fashion shows, persvoorstellingen en private events. Ontdek de uitgebreide waaier aan mogelijkheden en geniet van een professionele service om samen uw event naar een volgende level te tillen.

Troeven

De grote, open ruimte van Kasko heeft een strak, modern en stoer karakter en kan volledig ingevuld kan worden naar uw wensen en noden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden beschikbaar om de zaal intiemer en kleiner te maken. Doordat de zaal met een state of the art technische installatie (light + sound + FX + HVAC) is uitgerust, zijn er tal van mogelijkheden op performance vlak, van DJ sets naar live bands, speeches en presentaties. Met de mooie en volledig uitgeruste bar, een grote rokersruimte en een ruimte met voldoende lockers, parking op wandelafstand voor + 1000 auto's wordt ervoor gezorgd dat uw klanten niets tekort komen. 

Service

Door een persoonlijke maar professionele aanpak draagt het Kasko team zorg voor de zowel organisatoren als klanten. Graag werken we voor u de mogelijke opties op maat uit en staan we garant voor een full service aanbod. Van high quality diners met aangepaste dranken en top notch bediening naar een originele snelle hap met een originele twist en een relaxed aanpak. Samen zorgen we voor een onvergetelijk evenement waar u en uw publiek ten allen tijden centraal staan. 

Events

Door de gepersonaliseerde aanpak, een zeer bekwaam en ervaren team zorgen wij ervoor dat al uw zakelijke events, personeels-feesten, diners, presentaties of huwelijks-feesten tot in de puntjes zijn uitgewerkt en u zonder zorgen uw gasten kan ontvangen.

Door de gepersonaliseerde aanpak, een zeer bekwaam en ervaren team zorgen wij ervoor dat al uw zakelijke events, personeelsfeesten, diners, presentaties of huwelijksfeesten tot in de puntjes zijn uitgewerkt en u zonder zorgen uw gasten kan ontvangen.

Party's

Als een geoliede machine leent Kasko zich perfect tot het organiseren van party's. Een ploeg die wekeli - jks nightlife events op poten zet, ziet toe dat uw studentenfeest, galabal of privaat feest vlekkeloos verloopt. De aangepaste huurvoorwaarden voor jongeren en een laagdrempelig begeleiding - straject zorgt ervoor dat je de support en informatie krijgt die je nodig hebt bij het organiseren van jouw festi - viteit. Als een geoliede machine leent Kasko zich perfect tot het organiseren van party's. Een ploeg die wekelijks nightlife events op poten zet, ziet toe dat uw studentenfeest, gala-bal of privaat feest vlekkeloos verloopt. De aangepaste huurvoorwaarden voor jongeren en een laagdrempelig begeleidingstraject zorgt ervoor dat je de support en informatie krijgt die je nodig hebt bij het organiseren van jouw festiviteit.

Als een geoliede machine leent Kasko zich perfect tot het organiseren van party's. Een ploeg die wekelijks nightlife events op poten zet, ziet toe dat uw studentenfeest, galabal of privaat feest vlekkeloos verloopt. De aangepaste huurvoorwaarden voor jongeren en een laagdrempelig begeleidingstraject zorgt ervoor dat je de support en informatie krijgt die je nodig hebt bij het organiseren van jouw festiviteit.

Fairs

Door de omvang van de zaal is Kasko de uitgelezen plek om allerhande beurzen of samen-komsten te organiseren. Met voldo-ende plaats voor stands of stoelen, uitge-breide voorzieningen en een modern karakter kan uw product-, netwerk-, kunst-,  net dat ietsje meer zijn.

Door de omvang van de zaal is Kasko de uitgelezen plek om allerhande beurzen of samenkomsten te organiseren. Met voldoende plaats voor stands of stoelen, uitgebreide voorzieningen en een modern karakter kan uw product-, netwerk-, kunst-,  net dat ietsje meer zijn.

Contact

b2b@kasko.be party@kasko.be

Kasko

simonsstraat 21
2018 sntwerpen
(parking centraal ctation - van immerseelstraat op 100 meter)

© KAKSO - 2016

sluiten

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

sluiten

Er ging iets mis tijdens het versturen van uw bericht.
Probeert u later nog eens opnieuw?